Adatvédelmi nyilatkozat

 

Cégünk, a CHIMPEX Hungária Kft. biztosítja partnereit arról, hogy a regisztrációnál megadott adatokat biztonságosan és diszkréten kezeli. A regisztrációval Ön hozzájárul, hogy adatait információs rendszerünkben tároljuk.

Működésünk során az alkalmazandó hatályos jogszabályoknak betartjuk, különös tekintettel az alábbiakra:

  • 1992. évi LXIII. törvény. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
  • 1998. évi VI. törvény. az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során
  • 2003. évi C. törvény. az elektronikus hírközlésről.
  • 2001. évi CVIII. törvény. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről ...

Fenntartjuk a jogot, hogy adatvédelmi politikánkat a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsuk.

A CHIMPEX Hungária Kft. mindent megtesz a személyes adatok biztonságának érdekében, védi azokat a jogosulatlan hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, törlés, vagy megsemmisülés ellen.

Az adatok tárolása saját szerverünkön történik. Harmadik félnek nem kerülnek továbbításra kivéve, ha a hatóságok a jogszabályokban meghatározott módon felkérik a CHIMPEX Hungária Kft. a személyes adatok átadására. Hatósági megkeresés előtt minden esetben megvizsgáljuk, hogy ténylegesen fenn áll-e az adattovábbítás jogalapja.

A weboldal a személyes adatok megadása nélkül látogatható, a webáruház használata regisztrációhoz kötött, melyhez személyes adatok megadása szükséges. A webáruház érdeklődők részére regisztráció nélkül látogatható.

A weboldalon való bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes, partnerünk szabadon dönthet arról, hogy webáruházunk látogatásához kíván-e regisztrálni.

Partnereinknek a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes, illetve céges adataikat (név, cím, adószám, cégjegyzékszám, működési engedélyszám, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük megadni. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot.

Bankkártyás fizetés

Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önt a felől, hogy a tranzakciók lebonyolítása érdekében megadott hitelkártya-információk biztonságban vannak, a CHIMPEX Hungária Kft.  a tranzakció lebonyolítása előtt, alatt és után sem számítógépein, sem máshol nem tárolja a megadott hitelkártya-számot. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két, teljesen elkülönített rendszerben történik, azaz míg Ön a regisztrációt, termékek kiválasztását, a megrendelés feladását a www.chimpex.hu weboldalon teszi meg, addig a bankkártyás tranzakció lebonyolítása a bank üzemeltetésében lévő, SSL által hitelesített, biztonságos weboldalon történik meg. A CHIMPEX Hungária Kft.  semmilyen körülmények között nem szerez tudomást az Ön hitelkártya-információiról, de a bank sem kapja meg a CHIMPEX Hungária Kft. –től  az Ön - regisztrációkor megadott - személyes adatait.

 

 

A Weboldal használatával Ön a jelen szabályzatban foglalt feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

 

 

 

Weboldal:

 A Weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.. A Weboldalon tartalma a CHIMPEX Hungária Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely a CHIMPEX Hungária Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használható fel. A Weboldal harmadik személyek által üzemeltett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Az ilyen weboldalakon található tartalom felett a CHIMPEX Hungária Kft. nem rendelkezik. A Weboldal egyes részei ún. „cookie”-kat használnak, amelyek az Ön számítógépén tárolódnak.  Ön beállíthatja, hogy meggátolja a cookie-kal kapcsolatos tevékenységet, így azonban előfordulhat, hogy nem tudja használni a Weboldal minden szolgáltatását. A Weboldalon a látogatás rögzítésekor számítógépének IP címe naplózásra kerül, az adatok statisztikai célokat szolgálnak, személyes adatokkal nem kerülnek összekapcsolásra, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne.

 

További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse a CHIMPEX Hungária Kft. IT munkatársát.

Felügyeleti szerveink:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

Fővárosi És Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(1135 Bp., Lehel út 43-45., tel.: 329-7017)