Hírek

Tisztelt Partnereink! A Jóljár temékek megszűntek, úgyanazokkal a paraméterekkel és változatlan ízvilággal Yummi néven megtalálhatóak a kínálatunkban! Szeretnénk felhíni a figyelmüket hogy rendszerátállás miatt 2023.11.28-tól új partnert nem tudunk regsiztrálni a weshopunkba, valamint 2023.11.29-én szerdán reggeltől 06:00-tól nem tudnak majd rendelést leadni a webshopon. Rendelés leadás miatt kérem keressék üzletkötőjüket! Megértésüket és türelmüket köszönjük.Az okozott kellemetlenségért elné

Végleges TVK

Törzsvásárlói kártya tájékoztató

 

Örömmel tájékoztatjuk, Budapest, Damjanich utca 21  szám alatt megnyitottuk új boltunkat!

A Chimpex Kft. Törzsvásárlói kártya az alábbi üzleteinkben ingyenesen igényelhető, vagy itt. A feltételeket lejjeb olvashatják.

  1. Bp. Alkotás u. 15.
  2. Budapest, Erzsébet krt. 28.
  3. Piliscsaba Fő út 49.
  4. Pilisvörösvár Fő út 77.
  5. Budapest, Damjanich utca 21

Chimpex Kft. törzsvásárlói kártya, minden jelenleg törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlójának:

10% maximális árkedvezményt biztosít minden kiskereskedelmi üzletében.

Az üzletben elhelyezett adatlap helyes kitöltése után helyben, térítésmentesen Törzsvásárlói kártyát adunk.

A kártyával járó kedvezményt a Törzsvásárlónk a következő naptól veheti igénybe.

Kérjük, minden egyes vásárlásánál a pénztárhoz érkezéskor mutassa fel a kártyáját (az áruk pénztárgépbe történő beolvasása előtt) így automatikusan részesül az árkedvezményben.

Első kártya igénylése: Minden olyan 16. életévét betöltött személy térítésmentesen igényelheti üzleteinkben, aki blokkal tudja igazolni, hogy az igénylést megelőző 30 napon belül legalább 5.000 Ft értékben vásárolt boltunkban. Igénylés feltétele még, a megfelelően kitöltött adatlap, amelynek aláírásával az igénylő elfogadja a Chimpex Hungária Kft. Törzsvásárlói tagság alábbi feltételeit: A kedvezmény a kártya vonalkódjának leolvasása után, az adott vásárlásra vonatkozóan kerül érvényesítésre. A maximális kedvezményt csak az a vásárló kaphatja meg, aki rendszeresen vásárol a kártyájával, és 30 napon belül legalább 3.000 Ft-ért vagy 90 napon belül legalább 9.000 Ft-ért vásárolt. A kártyához kapcsolódó kedvezmények csak az üzletben érvényesülnek, utólagosan érvényesíteni nem tudjuk. A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel. A Chimpex Hungária Kft. jogosult a kártya feltételei egyoldalú módosítására.

Az adatlap kitöltését követően 14 napon belül a megadott e-mail címre kiküldjük a kártyaaktiváló kódot. Megadott e-mail cím hiányában az aktiváló kódot 14 nap elteltével SMS-ben, vagy postai úton 4-6 hét múlva küldjük. Az elkészült kártyát az aktiváló kód üzletben történő bemondása után vehetik kézhez. Egy e-mail címhez, vagy telefonszámhoz csak 1 db ingyenes Törzsvásárlói kártyát tudunk biztosítani. Aki egy e-mail címhez, telefonszámhoz, vagy cégnévhez több kártyát szeretne igényelni, annak a kártyánkénti 800 Ft-os pótdíj megfizetése ellenében tudjuk biztosítani a további kártyákat.

Kártyacsere: A kártya tulajdonosa a kártya elvesztése, sérülése vagy megsemmisülése esetén 800Ft pótdíj fizetése ellenében igényelhet újabb Törzsvásárlói kártyát. A kártya tulajdonosa törzsvásárlói kártyája leadásával kérheti személyes adatainak törlését, ami egyben a törzsvásárlói kártya törlését is jelenti.

A kártya tulajdonosa az adatait önkéntesen szolgáltatja és kijelenti, hogy az adatok a valóságnak megfelelnek. A kártya tulajdonosa elfogadja, hogy a Chimpex Hungária Kft. részére átadott adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.

** A kártya tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Chimpex Hungária Kft. kapcsolattartás (telefon, email) céljából 5 évig kezelje.

www.chimpex.hu/torzsvasarlokartya

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71620/2013.