Végleges TVK

Törzsvásárlói kártya tájékoztató

 

Örömmel tájékoztatjuk, Budapest, Damjanich utca 21  szám alatt megnyitottuk új boltunkat!

A Chimpex Kft. Törzsvásárlói kártya az alábbi üzleteinkben ingyenesen igényelhető, vagy itt. A feltételeket lejjeb olvashatják.

  1. Bp. Alkotás u. 15.
  2. Budapest, Erzsébet krt. 28.
  3. Budapest, Damjanich u. 31/b.  
  4. Piliscsaba Fő út 49.
  5. Pilisvörösvár Fő út 77.
  6. Budapest, Damjanich utca 21

Chimpex Kft. törzsvásárlói kártya, minden jelenleg törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlójának:

10% maximális árkedvezményt biztosít minden kiskereskedelmi üzletében.

Az üzletben elhelyezett adatlap helyes kitöltése után helyben, térítésmentesen Törzsvásárlói kártyát adunk.

A kártyával járó kedvezményt a Törzsvásárlónk a következő naptól veheti igénybe.

Kérjük, minden egyes vásárlásánál a pénztárhoz érkezéskor mutassa fel a kártyáját (az áruk pénztárgépbe történő beolvasása előtt) így automatikusan részesül az árkedvezményben.

Első kártya igénylése: Minden olyan 16. életévét betöltött személy térítésmentesen igényelheti üzleteinkben, aki blokkal tudja igazolni, hogy az igénylést megelőző 30 napon belül legalább 5.000 Ft értékben vásárolt boltunkban. Igénylés feltétele még, a megfelelően kitöltött adatlap, amelynek aláírásával az igénylő elfogadja a Chimpex Hungária Kft. Törzsvásárlói tagság alábbi feltételeit: A kedvezmény a kártya vonalkódjának leolvasása után, az adott vásárlásra vonatkozóan kerül érvényesítésre. A maximális kedvezményt csak az a vásárló kaphatja meg, aki rendszeresen vásárol a kártyájával, és 30 napon belül legalább 3.000 Ft-ért vagy 90 napon belül legalább 9.000 Ft-ért vásárolt. A kártyához kapcsolódó kedvezmények csak az üzletben érvényesülnek, utólagosan érvényesíteni nem tudjuk. A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel. A Chimpex Hungária Kft. jogosult a kártya feltételei egyoldalú módosítására.

Az adatlap kitöltését követően 14 napon belül a megadott e-mail címre kiküldjük a kártyaaktiváló kódot. Megadott e-mail cím hiányában az aktiváló kódot 14 nap elteltével SMS-ben, vagy postai úton 4-6 hét múlva küldjük. Az elkészült kártyát az aktiváló kód üzletben történő bemondása után vehetik kézhez. Egy e-mail címhez, vagy telefonszámhoz csak 1 db ingyenes Törzsvásárlói kártyát tudunk biztosítani. Aki egy e-mail címhez, telefonszámhoz, vagy cégnévhez több kártyát szeretne igényelni, annak a kártyánkénti 800 Ft-os pótdíj megfizetése ellenében tudjuk biztosítani a további kártyákat.

Kártyacsere: A kártya tulajdonosa a kártya elvesztése, sérülése vagy megsemmisülése esetén 800Ft pótdíj fizetése ellenében igényelhet újabb Törzsvásárlói kártyát. A kártya tulajdonosa törzsvásárlói kártyája leadásával kérheti személyes adatainak törlését, ami egyben a törzsvásárlói kártya törlését is jelenti.

A kártya tulajdonosa az adatait önkéntesen szolgáltatja és kijelenti, hogy az adatok a valóságnak megfelelnek. A kártya tulajdonosa elfogadja, hogy a Chimpex Hungária Kft. részére átadott adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.

** A kártya tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Chimpex Hungária Kft. kapcsolattartás (telefon, email) céljából 5 évig kezelje.

www.chimpex.hu/torzsvasarlokartya

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71620/2013.

Regisztráljon most!

Partneri kérelem elbírálása 24-48 óra

Tovább a webshopba