Hírek

Kedves Vásárlóink! A szeptemberi újságunkban tévesen jelent meg a Dolce Gusto kapszula akció! 3+1 helyett 4+1 karton az akciós csomag. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk! Để việc vận chuyển diễn ra thuận lợi. Chúng tôi mong muốn khách hàng khi đặt đơn qua mạng ghi rõ thời gian có thể nhận hàng!!! Cụ thể ngày và giờ. Ưu tiên cho khách hàng có thể nhận hàng từ 4-7h chiều

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Cégünk, a CHIMPEX Hungária Kft. biztosítja partnereit arról, hogy a regisztrációnál megadott adatokat biztonságosan és diszkréten kezeli. A regisztrációval Ön hozzájárul, hogy adatait információs rendszerünkben tároljuk.

Működésünk során az alkalmazandó hatályos jogszabályoknak betartjuk, különös tekintettel az alábbiakra:

  • 1992. évi LXIII. törvény. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
  • 1998. évi VI. törvény. az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során
  • 2003. évi C. törvény. az elektronikus hírközlésről.
  • 2001. évi CVIII. törvény. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről ...

Fenntartjuk a jogot, hogy adatvédelmi politikánkat a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsuk.

A CHIMPEX Hungária Kft. mindent megtesz a személyes adatok biztonságának érdekében, védi azokat a jogosulatlan hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, törlés, vagy megsemmisülés ellen.

Az adatok tárolása saját szerverünkön történik. Harmadik félnek nem kerülnek továbbításra kivéve, ha a hatóságok a jogszabályokban meghatározott módon felkérik a CHIMPEX Hungária Kft. a személyes adatok átadására. Hatósági megkeresés előtt minden esetben megvizsgáljuk, hogy ténylegesen fenn áll-e az adattovábbítás jogalapja.

A weboldal a személyes adatok megadása nélkül látogatható, a webáruház használata regisztrációhoz kötött, melyhez személyes adatok megadása szükséges. A webáruház érdeklődők részére regisztráció nélkül látogatható.

A weboldalon való bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes, partnerünk szabadon dönthet arról, hogy webáruházunk látogatásához kíván-e regisztrálni.

Partnereinknek a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes, illetve céges adataikat (név, cím, adószám, cégjegyzékszám, működési engedélyszám, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük megadni. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot.

Bankkártyás fizetés

Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önt a felől, hogy a tranzakciók lebonyolítása érdekében megadott hitelkártya-információk biztonságban vannak, a CHIMPEX Hungária Kft.  a tranzakció lebonyolítása előtt, alatt és után sem számítógépein, sem máshol nem tárolja a megadott hitelkártya-számot. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két, teljesen elkülönített rendszerben történik, azaz míg Ön a regisztrációt, termékek kiválasztását, a megrendelés feladását a www.chimpex.hu weboldalon teszi meg, addig a bankkártyás tranzakció lebonyolítása a bank üzemeltetésében lévő, SSL által hitelesített, biztonságos weboldalon történik meg. A CHIMPEX Hungária Kft.  semmilyen körülmények között nem szerez tudomást az Ön hitelkártya-információiról, de a bank sem kapja meg a CHIMPEX Hungária Kft. –től  az Ön - regisztrációkor megadott - személyes adatait.

 

 

A Weboldal használatával Ön a jelen szabályzatban foglalt feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

 

 

 

Weboldal:

 A Weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.. A Weboldalon tartalma a CHIMPEX Hungária Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely a CHIMPEX Hungária Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használható fel. A Weboldal harmadik személyek által üzemeltett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Az ilyen weboldalakon található tartalom felett a CHIMPEX Hungária Kft. nem rendelkezik. A Weboldal egyes részei ún. „cookie”-kat használnak, amelyek az Ön számítógépén tárolódnak.  Ön beállíthatja, hogy meggátolja a cookie-kal kapcsolatos tevékenységet, így azonban előfordulhat, hogy nem tudja használni a Weboldal minden szolgáltatását. A Weboldalon a látogatás rögzítésekor számítógépének IP címe naplózásra kerül, az adatok statisztikai célokat szolgálnak, személyes adatokkal nem kerülnek összekapcsolásra, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne.

 

További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse a CHIMPEX Hungária Kft. IT munkatársát.

Felügyeleti szerveink:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

Fővárosi És Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(1135 Bp., Lehel út 43-45., tel.: 329-7017)