A Chimpex Hungária Kft, mint kiskereskedő kezdte el működését 1996-ban. Az egész vállalkozásban heten dolgoztunk egy minimális áruválasztékkal és raktárkészlettel 150 m2 alapterületen. Kiskereskedésünk hamarosan nagykereskedéssé nőtte ki magát. Folyamatos fejlődésünk kulcsa, hogy felismertük a vevőinknek, partnereinknek nyújtott szakszerű, és megbízható szolgáltatás értékét. Elsődleges célkitűzésünk a vásárlói igények maximális kielégítése, a változó piaci viszonyokhoz való rugalmas alkalmazkodás, és egy mintaszerű szolgáltatás nyújtása.  Ennek elősegítésére egy erős, és hosszú távú üzletpolitika született általunk, melyben a partneri kapcsolatok, és a vevő központúság központi szerepet játszanak.

Jövőbeni sikereinket vevőink sikerei biztosítják. Egy jól képzett csapat biztosítja a partneri, és vevői igények megfelelő kiszolgálását. Elhivatottak vagyunk, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségű, gazdaságos, illetve felhasználóbarát gyártmányok legyenek. Több mint 3300 m2-es raktáráruházunkban széles áruválaszték található többek között európai, és ázsiai gyártók legjobb termékeiből. Büszkén mondhatjuk magunkénak, hogy ezernél is több partnerrel állunk kapcsolatban.  Több éve nem csak a helyi kiskereskedőket látjuk el, hanem Magyarország legnagyobb szupermarket hálózatait is, mint pl. a TESCO, AUCHAN, METRO, CBA.

A piaci versenyben történő helytállás érdekében 2011-től megkezdtük kiskereskedelmi üzlethálózatunk kiépítését, amelyet 2017-ig 5 boltra bővítettünk. Munkánk mérföldköve a Távol-Keleti áruk importja és terítése. Nevezetesen a még kevésbé ismert vietnámi és ázsiai országok fűszerei, szószai, tésztái, konzerv termékei, teái. Ezeket a termékeket gondosan választjuk ki, hogy az európai ízlésnek és élelmiszer biztonsági előírásoknak megfeleljenek. 2007 nyarán cégünk megkapta az SGS Hungária Kft. által akkreditált ISO minősítést, melyet évente felülvizsgálnak. 2009-ben cégünk megkapta az ISO 9001:2008 SGS-UKAS tanúsítványt.

Regisztráljon most!

Partneri kérelem elbírálása 24-48 óra

Tovább a webshopba