Hírek

Tisztelt Partnereink! RENDKÍVÜLI AKCIÓ: HEINZ KETCHUP 460gr 11.01.szavatossági idővel 739ft helyett 599ft!! BONDUELLE CÉKLA ECETES,SZELETELT 540GR 10.31. szavatossági idővel 642-Ft helyett 379.-Ft. GLOBUS MAJONÉZ 415gr TARTÓSÍTÓSZER MENTES 749.-Ft helyett 499.-Ft 11.29. szavatossági idővel. A kutya illetve macska eledelekből a száraz, konzerves, és az alucup-os termékek KIZÁRÓLAG kartonosan vásárolhatóak. A vegyi árú értékesítése átmenetileg szünetel.

Rólunk

A Chimpex Hungária Kft, mint kiskereskedő kezdte el működését 1996-ban. Az egész vállalkozásban heten dolgoztunk, minimális áruválasztékkal és raktárkészlettel 150 m2 alapterületen. Kiskereskedésünk hamarosan nagykereskedéssé nőtte ki magát. Folyamatos fejlődésünk kulcsa, hogy felismertük a vevőinknek, partnereinknek nyújtott szakszerű, és megbízható szolgáltatás értékét. Elsődleges célkitűzésünk a vásárlói igények maximális kielégítése, a változó piaci viszonyokhoz való rugalmas alkalmazkodás, és egy mintaszerű szolgáltatás nyújtása.  Ennek elősegítésére egy erős, és hosszú távú üzletpolitika született általunk, melyben a partneri kapcsolatok, és a vevő központúság központi szerepet játszanak.

Jövőbeni sikereinket vevőink sikerei biztosítják. Egy jól képzett csapat biztosítja a partneri, és vevői igények megfelelő kiszolgálását. Elhivatottak vagyunk, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségű, gazdaságos, illetve felhasználóbarát gyártmányok legyenek. Több mint 3300 m2-es raktáráruházunkban széles áruválaszték található többek között európai, és ázsiai gyártók legjobb termékeiből. Büszkén mondhatjuk magunkénak, hogy ezernél is több partnerrel állunk kapcsolatban.  Több éve nem csak a helyi kiskereskedőket látjuk el, hanem Magyarország legnagyobb szupermarket hálózatait is, mint pl. a TESCO, AUCHAN, METRO.

A piaci versenyben történő helytállás érdekében 2011-től megkezdtük kiskereskedelmi üzlethálózatunk kiépítését. Munkánk mérföldköve a Távol-Keleti áruk importja és terítése. Nevezetesen a még kevésbé ismert vietnámi és ázsiai országok fűszerei, szószai, tésztái, konzerv termékei, teái. Ezeket a termékeket gondosan választjuk ki, hogy az európai ízlésnek és élelmiszer biztonsági előírásoknak megfeleljenek.

 

CÉGÜNK MINŐSÉG,- ÉLELMISZER,- ÉS BIZTONSÁGPOLITIKÁJA

Letölthető itt