Hírek

Kedves Vásárlóink! A szeptemberi újságunkban tévesen jelent meg a Dolce Gusto kapszula akció! 3+1 helyett 4+1 karton az akciós csomag. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk! Để việc vận chuyển diễn ra thuận lợi. Chúng tôi mong muốn khách hàng khi đặt đơn qua mạng ghi rõ thời gian có thể nhận hàng!!! Cụ thể ngày và giờ. Ưu tiên cho khách hàng có thể nhận hàng từ 4-7h chiều

Rólunk

A Chimpex Hungária Kft, mint kiskereskedő kezdte el működését 1996-ban. Az egész vállalkozásban heten dolgoztunk, minimális áruválasztékkal és raktárkészlettel 150 m2 alapterületen. Kiskereskedésünk hamarosan nagykereskedéssé nőtte ki magát. Folyamatos fejlődésünk kulcsa, hogy felismertük a vevőinknek, partnereinknek nyújtott szakszerű, és megbízható szolgáltatás értékét. Elsődleges célkitűzésünk a vásárlói igények maximális kielégítése, a változó piaci viszonyokhoz való rugalmas alkalmazkodás, és egy mintaszerű szolgáltatás nyújtása.  Ennek elősegítésére egy erős, és hosszú távú üzletpolitika született általunk, melyben a partneri kapcsolatok, és a vevő központúság központi szerepet játszanak.

Jövőbeni sikereinket vevőink sikerei biztosítják. Egy jól képzett csapat biztosítja a partneri, és vevői igények megfelelő kiszolgálását. Elhivatottak vagyunk, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségű, gazdaságos, illetve felhasználóbarát gyártmányok legyenek. Több mint 3300 m2-es raktáráruházunkban széles áruválaszték található többek között európai, és ázsiai gyártók legjobb termékeiből. Büszkén mondhatjuk magunkénak, hogy ezernél is több partnerrel állunk kapcsolatban.  Több éve nem csak a helyi kiskereskedőket látjuk el, hanem Magyarország legnagyobb szupermarket hálózatait is, mint pl. a TESCO, AUCHAN, METRO.

A piaci versenyben történő helytállás érdekében 2011-től megkezdtük kiskereskedelmi üzlethálózatunk kiépítését, amelyet 2018-ig 5 boltra bővítettünk. Munkánk mérföldköve a Távol-Keleti áruk importja és terítése. Nevezetesen a még kevésbé ismert vietnámi és ázsiai országok fűszerei, szószai, tésztái, konzerv termékei, teái. Ezeket a termékeket gondosan választjuk ki, hogy az európai ízlésnek és élelmiszer biztonsági előírásoknak megfeleljenek.

 

CÉGÜNK MINŐSÉG,- ÉLELMISZER,- ÉS BIZTONSÁGPOLITIKÁJA

Letölthető itt